Anthony DeRosa



Wszystka wiedza, jaką ludzie zgromadzili przez wieki na temat Anthony DeRosa, jest teraz dostępna w Internecie, a my zebraliśmy ją i uporządkowaliśmy dla Ciebie w najbardziej przystępny sposób. Chcemy, abyś mógł szybko i sprawnie uzyskać dostęp do wszystkich informacji o Anthony DeRosa, które chcesz poznać, aby Twoje doświadczenie było przyjemne i abyś czuł, że naprawdę znalazłeś informacje o Anthony DeRosa, których szukałeś.

Aby osiągnąć nasze cele, dołożyliśmy starań nie tylko w celu uzyskania najbardziej aktualnych, zrozumiałych i prawdziwych informacji o Anthony DeRosa, ale także upewniliśmy się, że wygląd, czytelność, szybkość ładowania i użyteczność strony są tak przyjemne, jak to tylko możliwe, abyś mógł skupić się na tym, co najważniejsze, czyli na poznaniu wszystkich dostępnych danych i informacji o Anthony DeRosa, bez konieczności martwienia się o cokolwiek innego - my już zajęliśmy się tym za Ciebie. Mamy nadzieję, że udało nam się osiągnąć nasz cel i że użytkownik znalazł poszukiwane informacje o Anthony DeRosa. Witamy Cię i zachęcamy do dalszego korzystania z scientiapl.com .

Anthony Tony DeRosa (ur. 1 stycznia 1959) to amerykaski animator postaci , najbardziej znany ze swojej pracy w Walt Disney Animation Studios . Urodzi si na Brooklynie , ale w wieku trzech lat przeprowadzi si z rodzin do Cherry Hill w New Jersey . DeRosa pracowa jako gówny animator przy kilku animowanych filmach Disneya , w tym przy Królu Lwie , Pocahontas , Herkules , Fantasia 2000 , Atlantyda: Zaginione imperium oraz Ksiniczka i aba . Poza Disneyem DeRosa pracowa jako animator przy takich filmach jak Looney Tunes: Back in Action , Gruby Albert , Ciekawski George i The Simpsons Movie , za który otrzyma nominacj do nagrody Annie .

Filmografia

Rok Tytu Kredyty Postacie
1985 Hoomania (krótki film) Projektant postaci / Artysta scenorysów
Czarny Kocio Podzia artysta
1986 Detektyw Wielkiej Myszy Key Assistant Animator
1987 Plama olejowa i szminka (krótka) Animator
1988 Oliver i firma Animator postaci
1989 Maa Syrenka Animator postaci
1990 Ratownicy na dole Animator nadzorujcy
1991 Pikna i Bestia Animator Bestia
1992 Aladyn Animator Aladyn
1994 Król Lew Animator nadzorujcy Dorosy Nala
1995 Pocahontas Animator nadzorujcy Nakoma
1996 Pakiet znachorów (serial telewizyjny) Nadzorowanie Animatora - 1 odcinek
1997 Herkules Animator nadzorujcy Zeus i Hera
2000 Fantazja 2000 Gówny animator postaci segment Firebird Suite wersja 1919 Wiosna Sprite
2001 Atlantyda: Zaginione Imperium Animator nadzorujcy Gaetan Molier
2002 Planeta skarbów Animator Kapitan Dugi John Silver
2003 Zwariowane melodie: Znowu w akcji Gówny Animator
2004 Dom na strzelnicy Animator Maggie
Mickey, Donald, Goofy: Trzej muszkieterowie (wideo) Animator postaci
Gruby Albert Animator
2006 Bambi II (wideo) Projektant postaci
Ciekawski George Artysta scenorysów / Gówny animator Jerzy
2007 Film o Simpsonach Animator
2009 Szczenita wolnoci (krótkie) Animator
Ksiniczka i aba Animator nadzorujcy Wawrzyca
2011 Kubu Puchatek Animator
2012 Papiernik (krótki) Animator kocowej linii
2013 Zdobd konia! (Niski) Animator
2015 Pups of Liberty: Pies Deklaracja Niepodlegoci (krótki) Animator nadzorujcy
2016 Zootopia Animator
Vaiana Animator
2018 Ralph amie Internet Animator
2019 Byskawica w Butelce (Krótki) Animator
Kraina lodu II Animator
2020 Tylko myl (krótka) Animator kocowej linii
2021 Raya i ostatni smok Animator
Mitchellowie kontra Maszyny Animator
Luca Animator
Kosmiczny Jam: Nowe Dziedzictwo Animator

Bibliografia

Zewntrzne linki


Opiniones de nuestros usuarios

Laura Matusiak

Ten artykuł o zmiennej Anthony DeRosa przykuł moją uwagę. Zastanawia mnie, jak dobrze odmierzone są słowa, to jest jak... eleganckie.

Izabela Kasprzyk

Czasami, gdy szukasz informacji w Internecie o czymś, znajdujesz zbyt długie artykuły, które nalegają na mówienie o rzeczach, które Cię nie interesują. Podobał mi się ten artykuł o zmiennej, ponieważ idzie do rzeczy i mówi dokładnie o tym, czego chcę, bez gubienie się w informacjach Bezużyteczne.

Lidia Piasecki

Ładny artykuł z _zmienna.