Antoniego Lucero



Wszystka wiedza, jaką ludzie zgromadzili przez wieki na temat Antoniego Lucero, jest teraz dostępna w Internecie, a my zebraliśmy ją i uporządkowaliśmy dla Ciebie w najbardziej przystępny sposób. Chcemy, abyś mógł szybko i sprawnie uzyskać dostęp do wszystkich informacji o Antoniego Lucero, które chcesz poznać, aby Twoje doświadczenie było przyjemne i abyś czuł, że naprawdę znalazłeś informacje o Antoniego Lucero, których szukałeś.

Aby osiągnąć nasze cele, dołożyliśmy starań nie tylko w celu uzyskania najbardziej aktualnych, zrozumiałych i prawdziwych informacji o Antoniego Lucero, ale także upewniliśmy się, że wygląd, czytelność, szybkość ładowania i użyteczność strony są tak przyjemne, jak to tylko możliwe, abyś mógł skupić się na tym, co najważniejsze, czyli na poznaniu wszystkich dostępnych danych i informacji o Antoniego Lucero, bez konieczności martwienia się o cokolwiek innego - my już zajęliśmy się tym za Ciebie. Mamy nadzieję, że udało nam się osiągnąć nasz cel i że użytkownik znalazł poszukiwane informacje o Antoniego Lucero. Witamy Cię i zachęcamy do dalszego korzystania z scientiapl.com .

Antoniego Lucero
Urodzi si
Anthony Luke Lucero Hansen

( 1967-11-01 )1 listopada 1967
Los Angeles, Kalifornia, USA

Anthony Lucero (ur. 1 listopada 1967 w Los Angeles w Kalifornii) to amerykaski poeta. Jest równie znany ze swojej pracy jako aktor, a ostatnio jako reyser w filmie o tematyce Gruziskiej Halo gwiazd. Lucero jest równie obywatelem Gruzji od 2016 roku.

Pismo

Maa prasa, Chiron Review, opublikowaa Lucero The Living Party w 1991 roku, a nastpnie zosta opublikowany w maym wiecie prasy przez nastpn dekad. Redaktor i archiwista Geof Huth nazwa swoj prac nieporównywaln. Opublikowa uznany poemat The Clown, który zyska szerokie recenzje i sta si podstaw jego filmu Halo of Stars.

Lucero napisa adaptacj Richarda Brautigana, generaa konfederatów z Big Sur, dla Benicio Del Toro.

Gra aktorska

Po gocinnej roli w serialu NBC Unsub z 1989 r. wystpiy w takich filmach jak The Image , Pump Up the Volume (Golden Space Needle Award na Seattle FF, Audience Award na Deauville FF), Silent Rain (nagrodzona nagrod Akademii ) i twórca snów. Lucero wystpi póniej w chwalonym przez krytyków filmie Loved (nominowany do nagrody Independent Spirit za najlepszy film, nominowany do nagrody specjalnej Grand Prix Deauville), u boku Williama Hurta i Robina Wrighta .

Kierowniczy

Od 2010 roku Lucero reyseruje dokument o Richardzie Brautiganie . Reyseruje take duszy film dokumentalny Tomás Rudowosy Anio o czeskim klaunie Tomásie Kubínku. Oczekuje si, e oba filmy dokumentalne bd gotowe do 2028 roku.

Filmografia

Filmy muzyczne
Rok Artysta Teledysk Uwagi
2013 Emily Wells Darlin (akustyczny)
Film
Rok Film Rola Uwagi
1990 "Zimny ogie" Johnny Dove Wyreyserowane przez Wingsa Hausera
1990 "Podgosni" Malcolm Kaiser Wyreyserowane przez Allana Moyle .a
1990 Cuda chopca Stóg Wyreyserowane przez Randy'ego Cartera
1991 Twórca snów Kent Soderman Wyreyserowane przez Stephena Stilesa
1993 Cichy deszcz Mick McCandless Wyreyserowane przez Martina Curlanda
1997 Kochany Pozwany Wyreyserowane przez Erin Dignam
2001 Kowboj w gór Jed Wyreyserowane przez Xaviera Koller
Telewizja
Rok Film Rola Uwagi
1989 Unsub Ryszard Sezon 1, Odcinek 8
1989 Kiedy nie jest nieznajomym Studentka w windzie Film telewizyjny
1990 Obraz Ken, skinhead nazista Film HBO
1991 Niedoskonaa córka Zawietrzny ABC Pozaszkolne Specjalne
1993 Syreny Józefa Bendicka Sezon 1, Odcinek 2
1993 A zespó gra dalej Czowiek poczty Film HBO
1994 Poszukiwanie Film telewizyjny

Lekarstwo cyrkowe

W 2006 roku Lucero by wspózaoycielem organizacji cyrkowej Circus Remedy . Do tej pory Circus Remedy twierdzi, e zoy ponad pidziesit wizyt u chorych dzieci na caym wiecie i wspópracowa z Hole in the Wall Gang Camp Paula Newmana , szpitalami i sierocicami Ammy w Kerali w Indiach, Afghan Mobile Mini Children's Circus w Kabulu w Afganistanie oraz sierocicami w Tanzania i RPA, ydowski i arabski Cyrk Modziey Galilei w Izraelu, a take szpitale dziecice w Ameryce Pónocnej.

Bibliografia

Zewntrzne linki

Opiniones de nuestros usuarios

Lucyna Gil

Ten wpis na Antoniego Lucero sprawił, że wygrałem zakład, co mniej niż uzyskanie dobrego wyniku.

Ania Sobczyk

Podoba mi się ta strona, a artykuł o Antoniego Lucero jest tym, którego szukałem.

Kazimierz Nawrocki

Dzięki za ten post na Antoniego Lucero, właśnie tego potrzebowałem

Dominika Konieczny

Uznałem, że informacje, które znalazłem na temat zmiennej Antoniego Lucero, są bardzo przydatne i przyjemne. Gdybym musiał umieścić 'ale', może to oznaczać, że nie jest wystarczająco wyczerpujące w swoim sformułowaniu, ale poza tym jest świetne.

Lukas Kaczor

Zgadza się. Zawiera niezbędne informacje o Antoniego Lucero.